Welkom

  • Heeft u een ICT-probleem en bent u op zoek naar een breed georiënteerde partij die u de ideale oplossing kan bieden?
  • Bent u op zoek naar een ervaren partij die uw website, webapps, mobiele apps of werkplekapplicaties kan bouwen of implementeren?
  • Heeft u behoefte aan een programmeur die zijn weg weet in vele programmeertalen (zoals php 5.X, asp.net, C#.net, java, html, javascript en css) en besturingssystemen?
  • Bent u op zoek naar een partij die veel kennis heeft over diverse CMS’en?
  • Is uw ICT-afdeling onderbezet en heeft u tijdelijk goede versterking nodig, zonder risico’s?

Dan is Bitpatroon BV de partij die u zoekt! Bitpatroon BV biedt u de flexibiliteit, snelheid en korte lijnen van een kleiner bedrijf met de grootse resultaten van een groot bedrijf.

Wij denken niet in beperkingen. Daarom richten wij ons niet op een specifieke programmeertaal, een specifiek probleem of een specifiek besturingssysteem. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen, geheel naar uw wens. Zo kunt u bij ons terecht voor uw online wizard, maar ook voor een urenregistratiesysteem.

Bitpatroon BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling van oplossingen voor ICT-vraagstukken. 

Bent u benieuwd naar door ons uitgevoerde projecten? Bekijk dan ons portfolio.

Bitpatroon BV is aangesloten bij Uniforce en beschikt over een geldige VUR-verklaring: het meest betrouwbare bewijs van zelfstandig ondernemerschap. Kortom, Bitpatroon is een goede, veilige en betrouwbare partij, ook voor een langdurige opdracht. 

Aarzel niet langer en neem contact op met Bitpatroon.